ΒΑΣΙΛΑΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΝΑΚΟΥ

Οι μαθητές του σχολείου μας

Δέσποινα Χάλκου

Γεια, ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι 12 χρονών. Μου αρέσει το σχολείο μου και περνάω τέλεια σε αυτό. Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η ιστορία, τα μαθηματικά και η γεωγραφία. Χόμπι μου είναι η ποδηλασία, η ζωγραφική και άλλα πολλά. Τα αγαπημένα μου χρώματα και τραγούδια είναι πολλά. Επίσης το παιχνίδι που με κάνει να διασκεδάζω πολύ είναι το κρυφτοκυνηγητό.

Στ Δημοτικού

Ελένη Τσάφου

Είμαι η Ελένη και είμαι 11 χρονών. Αγαπημένο μου μάθημα είναι η φυσική και τα εικαστικά. Τα παιχνίδια που μου αρέσουν περισσότερο είναι το κρυφτοκυνηγητό και να κάνω την παιδίατρο. Τα αγαπημένα μου τραγουδια είναι τα μαθητικά χρόνια, δώδεκα, ο τελευταίος χορός και το cd mazoo and the zoo. Αγαπημένο χρώμα είναι το ροζ και το φαΐ που μου αρέσει πολύ είναι το σουβλάκι.

Σοφία Χάλκου

Γειά, είμαι η Σοφία και είμαι 8 χρονών, αγαπημένο μου χρώμα είναι το κόκκινο, μάθημα η ιστορία και η γλώσσα και φαγητό οι γεμιστές ντομάτες και η λαχανοσαλάτα. Αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «αν ρωτήσω την καρδιά μου» κ.α.

Βασίλης Χάλκος

Μου αρέσουν τα αβγά με πατάτες και αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο. Στην τηλεόραση βλέπω το «clever» και μου αρέσει το τραγούδι «ήταν η ζωή μου κόλαση». Αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το στοπ.

Δάσκαλος: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ο κ. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος έχει υπηρετήσει για δύο χρόνια στο 1/θ δημοτικό σχολείο Απόλλωνα Νάξου

Ε’ Δημοτικού

Γ’ Δημοτικού

Α’ δημοτικού

το μικρό σχολείο!